MUSICAL SHOWGROEP Home
musicaltheaterschool@gmail.com
info@musicalcenter.nl
Algemeen
De Musical Showgroep geeft shows op zang, dans, acteer en musicalgebied op verschillende plaatsen in het land. Deze producties kunnen uiteenlopen van een kleinschalige show van ± 10 minuten tot een avondvullende musicalproductie.

Deelname
Deelname is uitsluitend mogelijk na het volgen van een auditie in zang, acteren, tapdans en theaterdans. Ervaring in deze disciplines is dan ook een vereiste. Het is mogelijk om in bijvoorbeeld tapdans te worden "bijgespijkerd".

Voor wie
Je kunt aan de Musical Showgroep deelnemen als je tussen de 17 en 30 jaar oud bent. Daarnaast starten wij bij voldoende belangstelling ook en Musical Showgroep voor 30 jaar en ouder. Bij bepaalde musicalproducties zal de cast uit beide groepen worden samengesteld.

Werkwijze
De Musical Showgroep repeteert meerdere malen per week. De tijden worden na de audities bekend gemaakt. Komt het voor dat een productie meer repetitietijd verlangd, dan word je geacht deze investering te kunnen geven, nadat de extra tijd via overleg is vastgesteld.
We beginnen met een blok waarin we de technieken in zang, tapdans, theaterdans en acteren zoveel als mogelijk gelijk proberen te trekken voordat we met het instuderen van repertoire beginnen. Daarna zal de repetitietijd worden gebruikt, om na een korte (gezamenlijke) warm-up, om repertoire in te studeren.

De meeste uitvoeringen zullen in het weekeinde plaatsvinden. Het is dan ook belangrijk dat je de mogelijkheid hebt de gehele zaterdag en zondag vrij te kunnen maken voor eventueel reizen, opbouwen en repeteren. De mogelijkheid dat dit vanaf de vrijdagmiddag al gebeurd is ook sterk aanwezig.

Audities en Toelating
Om te kunnen deelnemen aan de Musical Showgroep wordt je geacht auditie te doen in vier onderdelen: tapdans, theaterdans (gecombineerde technieken uit klassiek, jazzdans en modern), zang en acteren. Je kunt je via e-mail aanmelden begeleid van een CV en recente foto. Na aanmelding voor de auditie krijg specifieke informatie voor jouw auditie.

Voor meer informatie, scroll naar beneden.....
AUDITIES
Disciplines: Zang, tapdans, theaterdans, acteren
Data:

Mail ons a.u.b. voor persoonlijke auditiemogelijkheden

Aanmelden: Via de mail
Tijden: Tusen 10.00 en 12.15 uur (Na aanmelding krijg je jouw tijd toegezonden)
Kosten: € 25
Deelname: Deelname is uitsluitend mogelijk door je naam en telefoonnummer te mailen naar: musicaltheaterschool@gmail.com
info@musicalcenter.nl
Naar boven