BEDRIJVEN Home
musicaltheaterschool@gmail.com
info@musicalcenter.nl

Musical Center kan na overleg geheel op de specifieke behoeften van een bedrijf “op maat” gemaakte musical-/theaterprojecten realiseren. Dit kunnen gehele kant en klare projecten zijn en/of ondersteuning daarin van uiteenlopend karakter en tijdsduur, waaronder:

Teambuilding activiteiten

Musical theater, mits professioneel begeleid, leent zich bij uitstek voor het ontdekken, waarderen en vervolgens als onmisbaar erkennen van ieders waarde binnen een team. Door onze ruim 25 jaar lange ervaring kunnen docenten en begeleiders van Musical Center middels een speelse, doch confronterende aanpak de zwakkere en sterke punten naar boven brengen van ieder individu binnen een bepaald team. Hierdoor komen onherroepelijk “bottlenecks” in communicatiestromen, gezagsmoeilijkheden en zelfwaardering naar boven. Vaak leidt dit tot een ander inzicht en een nieuw, beter werkbaar equilibrium. Dit alles gebeurd via een werkwijze waarbij zelfwaarde en zelfrespect en waardering en respect voor de ander hoog in het vaandel staan.

Doordat Musical Center kan beschikken over de expertise van een bijzonder groot aantal uitvoerend kunstenaars in uiteenlopende theaterdisciplines (zang, vrijwel alle soorten dans, acteren, goochelen, luchtacrobatiek, muziek etc.) en docenten, zijn verschillende combinaties van activiteiten mogelijk.

Bedrijfsfeesten

Musical Center kan artiesten verzorgen op bijna elk vlak van de uitvoerende kunsten: dansers en dansgroepen musical, jazz, salsa, ballet, tap, etc. Zangers van klassieke zang tot jazz, soul, musical en meer. Clowns, cabaret etc. Musici van solo performer tot big bands in vrijwel alle muziekvormen.

Eventueel zijn combinaties met beeldende kunstenaars mogelijk, als onderdeel van het feest, maar ook om het feest op film of foto’s vast te leggen.

Workshops

Workshops zijn mogelijk van één dag, een weekend, of een andere overeen te komen periode in een gewenste alleenstaande of gecombineerde uitvoerende kunstendiscipline. Dit kan bijvoorbeeld in zang, dans, acteren, of bijna welke andere uitvoerende kunstvorm dan ook en daar aan gerelateerde vakken (zoals bijvoorbeeld: make-up/visagie/grime en theatertechniek, fotografie, film etc.). Hierbij kan gekozen worden voor de losse disciplines, of als geïntegreerd geheel, zoals musical, of muzikaal theater.

Overig

Verder kan Musical Center de expertise aanleveren van ondersteunende disciplines op vrijwel elk gewenst vlak, waaronder bijvoorbeeld: regie, choreografie, op maat schrijven/herschrijven van toneelteksten of het leveren van een compleet libretto, schrijven/herschrijven van muziek, of het leveren van een complete score, leveren van theatertechnici, visagisten/grimeurs, musici etc. en het verzorgen van theorielessen in musical/theatergeschiedenis d.m.v. multimedia lezingen