MULTIMEDIA LEZINGEN Home
musicaltheaterschool@gmail.com
info@musicalcenter.nl
Algemeen
Multimedia lezingen zijn lezingen die rijkelijk worden ge´llustreerd met verschillend beeld- en geluidsmateriaal. Onderwerpen van eerdere lezingen waren bijvoorbeeld: "De ontwikkeling van de dans binnen de musical" en "De beginjaren van de Amerikaanse musical" De lezingen zijn bedoeld om een theoretische verdieping te geven aan een bepaald onderwerp dat gerelateerd is aan musical en andere gerelateerde kunstvormen.

Voor wie
In principe zijn de lezingen toegankelijk voor een ieder die meer achtergrondinformatie zoekt over het te behandelen onderwerp. Het is ook mogelijk een lezing te boeken voor alleen de leden van de eigen educatieve instelling of bedrijf. De keuze van het onderwerp kan in overleg.

Werkwijze
De lezingen worden gegeven in een auditorium van Musical Center. Musical Center kan ook een lezing komen verzorgen in de eigen educatieve instelling of bedrijf.

Lezing
De lezingen worden gegeven door een autoriteit op het gebied van het te behandelen onderwerp in een auditorium en worden ge´llustreerd met audio-, en/of foto- en/of film- en/of gedrukt materiaal; dit afhankelijk van het besproken onderwerp.

Aanmelden
Aanmelden kan telefonisch, of door je naam, adresgegevens en telefoonnummer te mailen naar: musicaltheaterschool@gmail.com; info@musicalcenter.nl.

Deelname en Inschrijving
Deelname is uitsluitend mogelijk na het retourneren van het volledig ingevuld inschrijfformulier

Kosten
De kosten zijn onder meer afhankelijk van de betreffende docent, duur van de lezing en studiemateriaal. Cursisten van Musical Center krijgen een korting.