ORIËNTATIECURSUS MUSICAL Home
musicaltheaterschool@gmail.com
info@musicalcenter.nl
Algemeen
De oriëntatiecursus musical is een professioneel begeleide intensieve beginnerscursus, die loopt medio september 2015 t/m medio juni 2016. Je krijgt les in zang, tapdans, theaterdans, acteren en musical gedurende één dagdeel per week van 19.00 tot 22.00 uur (mogelijk op maandag t/m vrijdag), of van 13.00 tot 16.00 uur (zaterdag of zondag) . De lesdag is afhankelijk van de groepsindeling en jouw wensen.

Voor wie
Je kunt aan deze cursus deelnemen als je:
• weinig of geen ervaring hebt met musical of haar deeldisciplines zang, dans en acteren
• een goede vooropleiding zoekt voor de vervolgcursus musical van Musical Center, alsmede voor andere musical-/theaterstudies of (dag)opleidingen aan onder andere de Hogeschool voor de Kunsten.
• al met musical te maken hebt gehad, maar nu op een gedegen wijze je techniekkennnis van die disciplines wilt opdoen of vergroten, welke je niet of onvoldoende beheerst.

Werkwijze
Deze oriëntatiecursus loopt van medio september 2015 t/m medio juni 2016 met een lesblok van 3 uur per week en is opgedeeld in twee blokken:

Blok 1 loopt van medio september 2015 t/m medio februari 2016 en is hoofdzakelijk gericht op het eigen maken en uitbreiden van technieken die je nodig hebt in musical: zang, dans en acteren.

Blok 2 loopt van medio februari t/m medio juni 2016 en hierin leer je hoe je die verschillende disciplines gaat combineren tot één geheel, door te werken aan een musical(deel) en/of -solo. Afhankelijk van de mogelijkheden, wensen en ontwikkelingen van de groep, kan dit leiden tot een eindpresentatie rond Kerst. Dit ter beoordeling aan Musical Center.

Lessen
Je krijgt les in de basis- of voortbouwende technieken van musical (afhankelijk van het instapniveau) van professionele docenten met een grote ervaring als docent, maar ook als uitvoerend artiest. De lessen bestaan o.m. uit zang, tapdans, theaterdans, acteren en musical scènestudie. De cursus kan worden afgesloten met een presentatie

Toelating:
Je kunt worden toegelaten op basis van de gegevens op je ingezonden inschrijfformulier, na het volgen van een proeflesdag, of een vakantieworkshop. Mail of bel ons voor andere mogelijkheden.


Voor meer informatie, scroll naar beneden.....
(Zie ook: Musical Center Algemeen)
PROEFLESSEN
Lessen: Zang, tapdans, theaterdans, acteren en musical
Data:

6 september 2015. Mocht je die dag niet kunnen, bel of mail ons dan voor andere proeflesmogelijkheden.

Aanmelden: via de mail
Tijden: 13.00 - 16.15 uur
Kosten: € 25
Deelname: Deelname is uitsluitend mogelijk door je naam en telefoonnummer aan ons te mailen naar: musicaltheaterschool@gmail.com
info@musicalcenter.nl

CURSUS
Lessen: Zang, tapdans, theaterdans, acteren en musical
Lesdagen: Mogelijk op één van de avonden (maandag t/m vrijdag) of een middag (weekend). Mail of bel ons om te kijken of er nog plaats is.
Tijden: maandag t/m vrijdag: 19.00 - 22.00 uur
zaterdag of zondag: 13.00 - 16.00 uur
Aanmelden: Aanmelden kan door je naam, adresgegevens en telefoonnummer te mailen naar: musicaltheaterschool@gmail.com
info@musicalcenter.nl.
Groepsgrootte: Tot ± 20 cursisten
Periode:

medio september 2015 t/m medio juni 2016

Presentatie: Eventuele eindpresentatie voor publiek is optioneel
Kosten: € 900,-
Betalingswijze: - In termijnen betalen is mogelijk. Informeer naar de voorwaarden
Deelname
en inschrijving:
Deelname is uitsluitend mogelijk na het retourneren van het volledig ingevuld inschrijfformulier
Naar boven