VAKANTIEWORKSHOPS Home
musicaltheaterschool@gmail.com
info@musicalcenter.nl
Algemeen
We organiseren meerdere malen per jaar Vakantieworkshops, met als doel een musicaldeel in te studeren. Deze workshops zijn vrij intensief. Tijdens de vakantieworkshops overnacht je met ongeveer 12 - 25 andere musicalcursisten in een vakantiecentrum en krijg je overdag lessen in theaterdans, zang, acteren, tapdans en musical. Je past de geleerde technieken direct toe door met de groep te werken aan scènes uit bekende musicals, die je aan het einde van de week in vol kostuum voor plaatselijk en uitgenodigd publiek kan uitvoeren. Eten, overnachtingen en onbeperkt thee of koffie wordt verzorgd en is inbegrepen.’s Avonds kun je bij het kampvuur of de open haard gaan zitten, loungen, gaan dansen of je kunt het bos in!

De workshop van 4 t/m 11 augustus 2012 is een musicalfeest waarin wij aan delen uit allerlei musicals werken en verbinden tot een knallende eindpresentatie. Meestal is het heerlijk weer om buiten te repeteren en samen te eten met daarna een kampvuur. Je kunt zelf aangeven of je bijvoorbeeld aan een bepaalde musicalsolo of duet wilt werken. Door de grote verscheidenheid aan musicals en mogelijke eigen inbreng staat deze workshop altijd garant voor een zonnig karakter met een idem voorstelling!

Voor wie
De Vakantie Workshops zijn door zowel beginners als gevorderden te volgen, omdat we de uiteindelijke rollen uit de versachillende musicalscènes op jouw niveau en wensen zullen aangeven. Verder zijn er leeftijdsgroepen mogelijk. Ervaring in één of meerdere disciplines is dus welkom, maar kan ook in de week zelf worden opgedaan.

Werkwijze
Op de eerste dag wordt door iedere docent een introductieles gegeven, waarin je kennis kunt maken met de docenten en met elkaar. De docenten maken op basis van die lessen een voorlopige casting voor het uiteindelijke musicalstuk. Je krijgt de kans om twee dagen met je rol te werken, waarna kan worden bekeken of het wenselijk is van rol te veranderen. De rollen worden persoonlijk toegewezen. Hierbij worden de gegevens van je inschrijfformulier gecombineerd met de indruk die de vakdocenten in hun lessen van je hebben gekregen. Gelet wordt op je niveau in de verschillende disciplines, je opnamecapaciteit en performerkwaliteiten. De lessen worden aan de diverse niveaus aangepast. Kortom, we zorgen ervoor dat je een leuke, uitdagende rol krijgt, die bij je past en waarin je je helemaal kunt uitleven!

Photo Gallery:
 • Musical Vakantieworkshop van 14 t/m 21 augustus 2004
 • Musical Vakantieworkshop van 23 t/m 27 augustus 2004
 • Musical Vakantieworkshop van 12 t/m 19 augustus 2005
 • Musical Vakantieworkshop van 11 t/m 18 augustus 2006
 • Musical Vakantieworkshop van 21 t/m 27 augustus 2006
 • Musical Vakantieworkshop van 8 t/m 15 juli 2007
 • Musical Vakantieworkshop van 16 tm 21 juli 2008
 • Musical Vakantieworkshop van 18 tm 24 augustus 2008
 • Musical Vakantieworkshop van 17 tm 23 augustus 2009
 • Musical Vakantie Workshop van 25 juli tm 1 augustus 2010
  ER ZIJN ALTIJD NOG VOLDOENDE PLAATSEN. IS DE ENE GROEP VOL, DAN STARTEN WE EEN TWEEDE GROEP IN DEZELFDE PERIODE. Lessen en Presentatie

  Je krijgt dagelijks van 09.30 uur tot 17.30 uur (met onderbreking van de lunch) les in tapdans, theaterdans, fysiek acteren, musical en zang. Alle lessen worden door professionele docenten gegeven. Naarmate de week vordert, zal de inhoud van de lessen in de verschillende disciplines nauwer op elkaar worden afgestemd en meer toegespitst op de uiteindelijke presentatie aan het einde van de week voor plaatselijk en uitgenodigd publiek. Je zult merken dat eventuele verschillen in leeftijd en niveau niet meer zullen opvallen, omdat een ieder zijn/haar plaats in de productie krijgt en zo maak je in één week vrijwel alle aspecten van een musical productie mee: de lessen, samen eten, drinken slapen en plezier maken en dan samen die show voor het publiek brengen met zang, dans, acteren, kostuums, licht, geluid en regie ...s h o w t i m e !! En wil je daarna verder dan kun je via het cursusaanbod van Musical Center doorgaan tot en met de musical performance/showgroep
  Accommodatie
  Je verblijft in een vakantiecentrum aan de rand van het bos, waar je overnacht in slaapkamers voor maximaal acht personen. Er zijn twee royale werkruimtes, een recreatieruimte (waar we ook zullen eten) en een overdekt zwembad. Bij mooi weer is er gelegenheid om buiten te repeteren en te eten.

  In principe zijn er voldoende plaatsen en kun je tot kort voor de betreffende workshop nog inschrijven. Mail of bel ons even om te vragen of de workshop van jouw keuze al vol is. De workshops zijn wel heel populair, dus snel inschrijven is voor beide kanten gunstig: jij bent verzekerd van deelname en wij kunnen de workshop op een eerder tijdstip beter voorbereiden.

  WORKSHOP
  Lessen: Zang, tapdans, theaterdans, acteren en musical
  Lesdagen: Afhankelijk van de betreffende workshop
  Tijden: 09.30 - 17.30 uur
  Aanmelden: Aanmelden kan door je naam, adresgegevens en telefoonnummer te mailen naar: musicaltheaterschool@gmail.com
  info@musicalcenter.nl.
  Groepsgrootte: 12 tot ± 25 cursisten
  Aantal uren: Minimaal 35 - 40 begeleide uren
  Periode: 4 t/m 11 augustus 2012
  Presentatie: Eventuele eindpresentatie voor publiek is optioneel
  Kosten: € 595,-
  Dit is inclusief alle lesuren, alle overnachtingen, ontbijt, lunch, 3 gangen diner en onbeperkt koffie en thee
  Optioneel: huur jazz- en/of tapdansschoenen
  Betalingswijze: Voor aanvang van de eerste les
  Deelname
  en inschrijving:
  Deelname is uitsluitend mogelijk na het retourneren van het volledig ingevuld inschrijfformulier
  Naar boven

 •