VERVOLGCURSUS MUSICAL Home
musicaltheaterschool@gmail.com
info@musicalcenter.nl
Algemeen
De musicalcursus bouwt verder op de zang-, dans- en acteertechnieken, zoals die zijn gedoceerd in de oriëntatiecursus musical.
Waar de oriëntatiecursus meer als een onderzoekende kennismaking met musical dient, gaan wij er in deze cursus van uit dat je voor musical gekozen hebt. Of je nu een hoger niveau als amateur in musical wilt bereiken, of dat je jouw musicaltechnieken verder wilt ontwikkelen om een overgang naar een (semi) professionele beoefening van musical mogelijk te maken, of uit te breiden, is jouw keuze. Vanuit Musical Center blijft de begeleiding vanuit professioneel oogpunt, waarbij binnen de groepslessen in deze cursus meer ruimte is voor persoonlijke aandacht en ontwikkeling.

De vervolgcursus musical is een bijzonder goede vooropleiding voor de hogere niveau- en productiecursussen van Musical Center en andere musical-/theaterstudies of (dag)opleidingen.

Voor wie
Je kunt aan de vervolgcursus musical deelnemen als je al ervaring in zang, dans, acteren en musical hebt opgedaan in de oriëntatiecursus musical, of vergelijkbare cursussen elders.

Werkwijze
Deze vervolgcursus loopt van medio september 2015 t/m medio juni 2016 met een lesblok van 3 uur per week en is opgedeeld in twee blokken:

Blok 1 loopt van medio september 2015 t/m medio februari 2016 en is hoofdzakelijk gericht op het verder ontwikkelen van technieken in zang, dans, acteren en musical.

Blok 2 loopt van medio februari t/m medio juni 2016 en hierin leer je hoe je die verschillende disciplines gaat combineren tot één geheel, door te werken aan een musical(deel) en/of -solo. Afhankelijk van de mogelijkheden, wensen en ontwikkelingen van de groep, kan dit leiden tot een eindpresentatie rond Kerst. Dit ter beoordeling aan Musical Center.

Toelating:
Je kunt worden toegelaten nadat je de oriëntatiecursus musical, of een vergeljkbare cursus elders, met goed gevolg hebt afgesloten, op basis van de gegevens op je ingezonden inschrijfformulier, na het volgen van proeflessen, of na deelname aan een Vakantie Workshop.


Voor meer informatie, scroll naar beneden..... (Zie ook: Musical Center Algemeen)

PROEFLESSEN
Lessen: Zang, tapdans, theaterdans, acteren en musical
Data:

6 september 2015. Mocht je die dag niet kunnen, bel of mail ons dan voor andere proeflesmogelijkheden.

Aanmelden: via de mail
Tijden: 13.00 - 16.15 uur
Kosten: € 25
Deelname: Deelname is uitsluitend mogelijk door je naam en telefoonnummer aan ons te mailen naar: musicaltheaterschool@gmail.com
info@musicalcenter.nl

CURSUS
Lessen: Zang, tapdans, theaterdans, acteren en musical
Lesdagen: Mogelijk op één van de avonden (maandag t/m vrijdag) of een middag (weekend). Mail of bel ons om te kijken of er nog plaats is.
Tijden: Maandag t/m vrijdag: 19.00 - 22.00 uur
zaterdag of zondag: 13.00 - 16.00 uur
Aanmelden: Aanmelden kan door je naam, adresgegevens en telefoonnummer te mailen naar: musicaltheaterschool@gmail.com
info@musicalcenter.nl.
Groepsgrootte: Tot ± 20 cursisten
Periode:

februari t/m december 2013

Presentatie: Eventuele eindpresentatie voor publiek is optioneel
Kosten: € 900,-
Betalingswijze: - In termijnen betalen is mogelijk. Informeer naar de voorwaarden
Deelname
en inschrijving:
Deelname is uitsluitend mogelijk na auditie en het retourneren van het volledig ingevuld inschrijfformulier. Wil je een auditie aanvragen, mail dan je naam, adresgegevens en telefoonnummer aan ons door.
Naar boven